Jaguar Metropool Zuid
 

METROPOOL, UW (T)HUIS VOOR JAGUAR EN LAND ROVER

WARME EN PERSOONLIJKE SERVICE IN DIGITALE TIJDEN

‘Uw thuis voor Jaguar en Landrover’. Met die visie wil Metropool Zuid voortaan het onderscheid maken. Jourik Hansma zag zowat alles in de wereld door middel van de digitalisering zeer onpersoonlijk worden en wou zijn klanten, door het aanbieden van een warme en professionele service, dan ook laten thuiskomen in onze showroom. “Het gaat er niet om de beste, knapste of grootste te zijn. Onze klanten moeten zich in onze concessie gewoon thuis voelen. Door middel van een vakkundige en persoonlijke service, waar niemand zomaar een nummer is, dragen we deze visie uit en streven we naar tevredenklanten die samen met ons één Jaguar Land Rover familie willen vormen. De nieuwe concessie biedt niet toevallig het perfecte draagvlak voor het uitdragen van deze visie.”

SALES

Het aanbieden van een vakkundige en persoonlijke service vormt bij Metropool Zuid de rode draad doorheen het bedrijfsverhaal. De wereld wordt steeds digitaler, en daardoor ook onpersoonlijker.  Wij willen dan ook dat de klant, wanneer deze  de concessie binnenstapt zich bijzonder en gewaardeerd voelt.

 


 

IN DE LOUNGE KAN U RUSTIG IETS DRINKEN OF EEN BROCHURE LEZEN

Onze zaak voldoet volledig aan de Jaguar Land Rover normen, maar springt er in ons streven naar huiselijkheid toch bovenuit. 

 AFTER SALES

De receptie vormt het hart van ons bedrijf en is dan ook het eerste aansprekingspunt voor de klant. Problemen met de wagen komen altijd ongelegen en onverwacht. “Klanten die problemen ondervinden met hun wagen kunnen zonder afspraak bij ons langskomen voor kleine reparaties. Zo hoeven ze niet te wachten op een afspraak en verliezen ze geen kostbare tijd. Alles wat geen uitvoerige diagnose en geen lange hersteltijd vraagt, doen wij gewoon onmiddellijk. Bij niet acute gevallen sturen we de klant gerustgesteld terug de baan op en maken we eventueel een afspraak op een latere datum.”

PARTS & MERCHANDISING

Personaliseer uw wagen met een brede waaier aan accessoires die speciaal voor uw model werden ontwikkeld en volgens dezelfde hoge normen werden gebouwd als uw wagen. Daarnaast kan je bij ons geschenken, kleding en accessoires vinden die zijn geïnspireerd op de legendarische rijbeleving in onze wagens. Ons team staat u graag bij voor meer info!

CARROSSERIE

 

Ook voor carrosseriewerk kunnen klanten bij ons terecht. “Ook hier wordt opnieuw de all-in-filosofie doorgetrokken. Klanten kunnen hun beschadigde wagen rechtstreeks bij ons aanbieden waarna wij al het nodige doen om de wagen terug in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.”

 

 

TECHNIEKERS

Ons team bestaat uit dromers, denkers, uniekheid & probleemoplossers. Zij zorgen ervoor dat uw wagen op en top in orde geraakt. Door hun merk- en productkennis, zorgen ze ervoor dat klanten het maximale uit hun auto halen.

 WERKPLAATS

De werkplaats bestaat uit twee delen en is volledig ingericht volgens de laatste normen.

LEERTRAJECT

Bovendien leiden, motiveren ,ontwikkelen en ondersteunen ze anderen om voortdurende prestaties te verbeteren. Steeds bereid tot verandering en verbetering, zoeken ze constant naar meer efficiënte manieren om dingen te doen.