Jaguar Metropool Zuid
 

JLR Metropool, Speciaal voor u. 

Bij JLR Metropool helpen we u bij het kiezen van uw nieuwe wagen, maar ook na de aankoop laten we u niet aan uw lot over en blijven we u optimaal ondersteunen. Zo geniet u 100% zorgeloos van het comfort van uw nieuwe wagen. Uw airco laten controleren net voor de zomer of een complete wintercheck? Wij staan voor u klaar.


1 adres voor zorgeloos rijden:

Uw wagen geeft zelf aan wanneer het tijd is voor onderhoud, maar ook bij JLR Metropool houden we de vinger aan de pols. Via onze makkelijke online bookingstool plant u waar en wanneer u maar wil, snel uw afspraak in. U kan bij ons terecht voor: 
🛠 Onderhoud & Herstellingen
🛠 Carrosserie
🛠 Snelservice

Uw partner op de baan:

Kiezen voor JLR Metropool is niet enkel kiezen voor een prachtige nieuwe wagen, ook na 

de aankoop kan u rekenen op

✔️ Eerlijk en persoonlijk advies
✔️ Professioneel werk door vakmensen
✔️ Gebruik van originele Onderdelen en software
✔️ Optimale service in een familiale sfeer om dicht bij onze klanten te staan.

Wist u trouwens dat u en uw Land Rover van een gratis levenslange bijstand genieten als u uw voertuig bij ons laat onderhouden? Wij verlengen de bijstandsperiode die door Land Rover wordt geboden telkens met een jaar. Zo blijft u zorgeloos mobiel, jaar na jaar.

MAAK EEN ONLINE SERVICE AFSPRAAK

Comfortabel

Wordt u wagen onder handen genomen? In onze lounge vindt u alle faciliteiten om verder te werken of te ontspannen met een drankje. Toch een meeting of even weg? Het is perfect mogelijk om een huurwagen te reserveren.